Політика

Підрахунок голосів на 114-му виборчому окрузі на межі зриву

В офіційному зверненні партії «Наш Край» до членів ЦВК йдеться про негайне відновлення роботи ОВК-114. Масові порушення та фальсифікації можуть вплинути на підсумків виборів і зірвати встановлення результату.

«Згідно з даними на сайті ЦВК, на даний момент кандидат від «Нашого Краю» Сергій Шахов лідирує з результатом понад 40 %. І зараз ОВК чинить певні дії, що можуть викликати підозру про намагання сфальсифікувати результати виборів», – зазначається у зверненні.

Як запевняють члени партії, керівництво ОВК та окремі члени ОВК відсутні на засіданні, що унеможливлює кворум. Якщо члени ЦВК не втрутяться, наступним кроком після фальсифікації, стане зрив виборів по цьому округу. Партія «Наш Край» вимагає від ЦВК терміново вжити заходів щодо розблокування та відновлення роботи ОВК 114-го виборчого округу із встановлення підсумків голосування та недопущення фальсифікацій при встановленні підсумків голосування», – підсумовується в зверненні.

Раніше до відділку місцевої поліції надійшло анонімне повідомлення щодо мінування будівлі окружної виборчої комісії № 114 на Луганщині, яке виявилося неправдивим.

Ще статті по темі

Back to top button