Політика

Прилуцьким соцпрацівницям і фельдшеркам ФАПів подарували нові велосипеди (Фото)

19 новеньких велосипедів отримали у власне користування соціальні працівниці Прилуцького району, а також фельдшерки тутешніх ФАПів. Такий подарунок зробив дівчатам народний депутат України Борис Приходько, який представляє у Верховній Раді інтереси жителів 210-го округу, до якого входить територія колишнього Прилуцького району.

Так, під час робочої поїздки в Прилуки Борис Приходько зустрівся з колективом Прилуцького територіального центру соціального обслуговування. Депутат передав працівницям, які обслуговують самотніх непрацездатних людей, засоби індивідуального захисту, адже і дівчата, і їхні підопічні – у найбільшій групі ризику зараження коронавірусом. Також вручив соцпрацівницям 10 нових велосипедів із кошиками, у яких зручно перевозити багаж.

«По можливості підтримую соціальних працівників, адже їхня робота дуже відповідальна, потрібна і, погодьтеся, складна. І без велотранспорту виконувати її оперативно й ефективно неможливо. А тому передав дівчатам велосипеди. З новим транспортом їм працюватиметься краще», – впевнений Борис Приходько.

Ще два велосипеди Борис Приходько вручив в Удайцях – фельдшерці місцевого ФАПу і листоноші. У межах програми Бориса Приходька «Здорова громада» 7 нових велосипедів отримали фельдшери ФАПів Сухополов’янської і Линовицької територіальних громад. Такий подарунок, як переконаний народний депутат, стане незамінним транспортом у їхній роботі.

«Я хочу висловити подяку народному депутату за те, що він у такий складний час знайшов можливість вручити велосипеди для Погребського, Знам’янського, Мазківського, Канівщинського ФАПів, а також Рудівської амбулаторії. Села в нас великі, дівчатам-фельдшерам дуже важко працювати, все ж їхати велосипедом кілька кілометрів легше», – зазначив Микола Полулях, сімейний лікар Рудівської амбулаторії Сухополов’янської громади.

«Ми дуже вдячні Борису Приходьку за увагу до нашої праці, що він оцінив нашу працю, що він розуміє усю її складність, що вручив нам такі прекрасні велосипеди. Це для нас дуже необхідна річ», – каже Людмила Дяченко, завідувачка Мазківського ФАПу.

Народний депутат Борис Приходько пообіцяв і надалі активно підтримувати працівників соціальної та медичної сфер, зокрема сільської місцевості.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button