Політика

Привітання з Днем Конституції від кандидата в народні депутати Володимира Ткаченка

*Імідж

Шановна громада Чернігова!

Щиро вітаю Вас, з одним із головних Державних свят України – Днем Конституції!

Для кожного громадянина України Конституція є його серцем, совістю та душею, бо головне її завдання — захист та піклування про людину.

Людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю і, ці конституційні норми актуальні завжди.

Ми відстояли право на життя у вільній та демократичній країні, де права людини захищені, а рівність перед законом є нормою для всіх. Сьогодні ми будуємо незалежну європейську державу і зараз, як ніколи, для українців найважливішої метою є бажання та прагнення втілювати закладені в Основному Законі цінності, зміцнювати національну єдність, дбайливо зберігати історичну та культурну спадщину.

Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон країни.

Від усього серця бажаю Мам, дорогіземляки, здоров’я, миру та достатку, впевненості у майбутньому, реалізації всіх ваших конституційних прав і свобод!

Кандидат у народні депутати України по 205 округу

Володимир Ткаченко

Ще статті по темі

Back to top button