Політика

Сесію Чернігівської міськради перенесено на інший час

Час початку засідання третьої сесії Чернігівської міської ради VIII скликання, яке відбудеться 24 грудня,  перенесений на 11 годину. Відповідне розпорядження чернігівський міський голова підписав сьогодні.

Перенесення пов’язане з виконанням сумної місії – його присутністю на похороні харківського колеги, та часом, потрібним для повернення в Чернігів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівська облрада проведе позачергову сесію

Усі інші складові призначеного на 24 грудня сесійного засідання залишаються без змін. З переліком винесених на сесію питань можна ознайомитися в розпорядженні міського голови «Про скликання 3 сесії Чернігівської міської ради 8 скликання» від 11 грудня. На сьогодні їх перелік також вже попередньо опрацьований Погоджувальною радою, а також кожне з питань попередньо опрацьоване кожною з постійних депутатських комісій. Засідання всіх шести постійних комісій відбулися протягом минулого тижня. З проєктами рішень, розробленими структурними підрозділами міської ради, можна ознайомитися на офіційному вебпорталі ради в розділі «Публічна інформація» — «Проекти рішень міської ради».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Прес-служба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button