Політика

Тетяна Олешко: «Майбутнє Бобровицької громади – у руках її жителів»

На Чернігівщині об’єднані територіальні громади повинні очолювати люди достойні, які користуються повагою й авторитетом завдяки своїй професіональності та вмінню тримати будь-який удар, долати найскладніші перешкоди.

Так, зокрема, вважає представниця на посаду голови Бобровицької ОТГ від політичної партії «НАШ КРАЙ» Тетяна Олешко, яка очолює Бобровицьке районне відділення ПАТ «Укртелеком».

«На мою думку, посада керівника громади означає не лише честь, а й величезну відповідальність перед людьми, поряд із якими живеш і працюєш, – запевняє Тетяна Олешко. – Я – корінна бобровичанка і не з чуток обізнана з усіма проблемами, що існують не тільки в нашому районному центрі, а й у сільських населених пунктах району. Власне, їх вирішенням і займатимусь, якщо земляки виявлять мені свою довіру. І найперше, з чого планую почати, – здійснення повної інвентаризації земель сільськогосподарського призначення. Бо ж ні для кого не секрет, що нині дехто з недобросовісних інвесторів-аграріїв із допомогою таких самих керівників органів місцевого самоврядування на власний розсуд розпоряджається землями запасу, не витребуваними паями тощо, а відтак бюджети недоотримують значні кошти, які повинні були б використовуватися на користь громад. Коли ми проведемо ревізію – будемо бачити реальну картину і зможемо збільшити бюджетні надходження. А це і вуличне освітлення у селах, і відремонтовані або реконструйовані школи, дитсадки, будинки культури чи амбулаторії».

Також, на думку Тетяни Олешко, треба докорінно змінювати ситуацію з дорогами, переважна більшість яких нині перебуває в доволі жалюгідному стані. А все – через сільськогосподарську техніку, особливо комбайни і багатотонні автомобілі, що перевозять продукцію із полів у зерносховища.

«Це, безперечно, добре, що наші землі обробляються, що в людей є робота, – продовжує Тетяна Олешко, – але ж ваговози псують автошляхи. Подекуди вони в такому стані, що навіть рейсові автобуси не можуть доїхати нормально до деяких сіл. Керівники сільгосппідприємств ремонтувати дороги не беруться, а в бюджетах сільрад на це коштів не вистачає. Тож будемо домовлятися з нашими агроінвесторами, укладати угоди про соціально відповідальний бізнес і спільними зусиллями виправляти ситуацію. Намагатимуся долучити до справи представників різних політичних сил, які налаштовані на конструктивну роботу».

Серед першочергових завдань потенційної очільниці Бобровицької ОТГ – освітлення вулиць та очищення колодязів у сільських населених пунктах, а згодом – будівництво свердловин для налагодження якісного водопостачання, будівництво в Бобровиці тротуарів, чого не робили десятиліттями, а також благоустрій річки Бистриця, що тече містом. І все це цілком реально зробити, було б бажання, переконана жінка.

*Політична реклама

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button