Політика

У Чернігові депутати міськради підтримали місцевих підприємців

*Актуально

Депутати фракції «Наш край» у Чернігівській міській раді підтримали вимоги місцевих підприємців, які хочуть працювати, адже карантинні обмеження з неможливістю роботи представників малого і середнього бізнесу негативно позначаються на добробуті багатьох чернігівських родин.

За словами керівника фракції Олександра Луценка, «Наш край» підготував відповідне звернення до органів центральної влади та пропонував внести його на розгляд сесії, але з’ясувалося, що до порядку денного вноситься аналогічний документ, тому текст спільно доопрацювали з урахуванням пропозицій «Нашого краю».

У документі наголошується, що вже місяць в обласному центрі Чернігівщини діють карантинні обмеження «червоної» зони, що передбачають заборону на діяльність торгово-розважальних центрів, непродовольчих ринків та інших установ і закладів. «Ця ситуація вкрай болісно позначається на представниках малого і середнього бізнесу. Адже місцеві жителі, які працюють самостійно, створюють робочі місця для інших, позбавлені права на роботу, втрачають доходи і перебувають на межі виживання. Це стосується значної частини жителів міста», – наголосив Олександр Луценко.

У результаті депутати міськради звернулися до уряду з проханням надати дозвіл на роботу суб’єктам господарювання міста Чернігова з дотриманням усіх необхідних санітарно-епідеміологічних норм.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button