Політика

У Чернігові стартував чемпіонат «Зимова іскра»

*Актуально

У Чернігові розпочався відкритий чемпіонат із футболу «Зимова іскра», до організації якого долучився «Наш край». Як повідомив керівник регіонального відділення Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» Андрій Кужельний, чемпіонат проводиться в Чернігові уже шостий рік поспіль.

Змагання традиційно організовують ФСТ «Україна» та футбольний клуб «Чернігів» за підтримки міської Федерації футболу. Власне футбольні матчі відбуваються на полі зі штучним покриттям стадіону «Чернігів». «Назва змагань символічна, адже вони стартують на початку зими і тривають майже до кінця лютого. Цього року в чемпіонаті беруть участь 24 команди з Чернігова й області», – розповів Андрій Кужельний.

Серед організаторів турніру – також депутат Чернігівської міської ради від партії «Наш край», голова міської Федерації футболу Віктор Бистров. «Для нас важливо, щоб і надалі змагання проводилися, і до них було залучено більше людей, адже розвиток та популяризація спорту – це важливий внесок у підтримку здоров’я наших земляків», – наголосив він.

Прес-служба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button