Політика

У громадах Чернігівщини привітали ветеранів (Фото)

*Актуально

Ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги привітали депутати від партії «Наш край» у громадах Чернігівської області. За словами депутата обласної ради від партії «Наш край», керівника обласного партійного осередку Сергія Баришовця, історія перемоги над нацизмом у Другій світовій війні – це історія надзвичайного подвигу звичайних людей.

«Це історія мільйонів українців, які заплатили найвищу ціну за наше право бути. Це історія трагічних передчасних втрат рідних та друзів, і водночас історія мужності й самопожертви, неймовірної сили та волі до життя тих, хто відбудовував Україну і повертав її до мирного буття», – наголосив Сергій Баришовець.

Він зазначив, що представники партійних осередків привітали ветеранів у громадах Чернігівщини. Всього на свята депутати партії, активісти та волонтери відвідали 80 ветеранів у територіальних громадах області.

Від Сергія Баришовця привітали ветеранів у Носівській, Мринській, Макіївській громадах; від Григорія Данька – у Бахмацькій і Борзнянській; від Наталії Копиці – в місті Ніжині; від Валерія Колоші – в Бахмацькій, Дмитрівській, Борзнянській, Комарівській, Височанській, Парафіївській; від Олександра Демиденка – у Березнянській, Седнівській і Михайло-Коцюбинській громадах. Також представники партії вшанували пам’ять загиблих у роки Другої світової війни та взяли участь у церемоніях покладання квітів до братських могил у містах, селищах і селах Чернігівщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button