Політика

У Носівці медики занепокоєні зростанням захворюваності на коронавірус (Фото)

*Актуально

У громадах Чернігівської області тривають зустрічі з обговорення актуальних місцевих питань. Депутат обласної ради від партії «Наш край», голова Чернігівської обласної партійної організації Сергій Баришовець поспілкувався із депутатами та представниками Носівської територіальної громади. Зустріч відбулася з дотриманням карантинних заходів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус: за добу на Чернігівщині 255 нових випадків захворювання і 14 летальних

За словами присутніх місцевих медиків, наразі їх найбільше хвилює зростання кількості хворих на коронавірус у громаді та збільшення тяжкості перебігу захворювання, оскільки щоразу більше людей потребують кисневої підтримки. Це питання і визначає життєдіяльність громади. Зважаючи, що у лікарнях Козельця, Бобровиці та Ніжина бракує місць для пацієнтів, ковідне відділення відкрито в Носівці. Для його функціонування вкрай потрібні кисневі концентратори.

Присутній на зустрічі Носівський міський голова Володимир Ігнатченко (представник «Нашого краю») повідомив, що найближчої сесії міської ради розглядатиметься питання про виділення коштів на придбання чотирьох кисневих концентраторів. Він висловив упевненість, що депутатський корпус підтримає це важливе питання. Крім цього, ще по одному кисневому концентратору вирішили придбати Сергій Баришовець і двоє місцевих підприємців, аби підтримати жителів громади в цей непростий час.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button