Політика

У Новгороді-Сіверському батьки і депутати відстояли початкову школу (Фото)

*Актуально

Приміщення початкової школи міська влада Новгорода-Сіверського хоче передати місцевій поліції, пояснюючи це необхідністю оптимізації освітньої мережі. Батьки школярів виступають категорично проти і вийшли на акцію протесту.

Як повідомив депутат Чернігівської обласної ради від політичної партії «Наш край» Юрій Музика, батьківська громадськість є активною, вони зібрали понад 300 підписів за збереження початкової школи Новгорода-Сіверського.

«Ми підтримуємо вимоги батьків і застерігаємо місцеву владу від поспішних дій і рішень. Адже приміщення розташоване в центрі міста, воно в хорошому стані, натомість дітей пропонують перевести у непристосовані корпуси», – пояснив він.

За словами Юрія Музики, разом із депутатом облради Сергієм Сергієнком («За майбутнє») він зустрівся з батьками, а потім міською головою.

«Ми знайшли аргументи, аби переконати Людмилу Ткаченко («Рідний дім») не поспішати і зважено вивчити це питання. Вона погодилася продовжити термін роботи комісії з оптимізації освітньої мережі громади, щоб уникнути конфліктної ситуації та забезпечити якісні умови для навчання дітей», – пояснив депутат від «Нашого краю».

Початкову школу, яку хочуть оптимізувати, відвідують кількасот учнів молодшого шкільного віку.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button