Перші вибори голів об’єднаних громад на ЧернігівщиніПолітика

Валентин Мельничук, — У команді «Нашого краю» – ініціативні, професійні та чесні люди

11 і 18 грудня в Україні, зокрема й на Чернігівщині, відбудуться перші вибори голів і депутатів об’єднаних територіальних громад. Тож люди мають визначитися: терпітимуть далі злидні, несправедливість і корупцію під ігом партій продажних чиновників і аграрних баронів чи оберуть добробут власної родини, успішність громади та якісне життя у своєму населеному пункті, віддавши голос за команду партії «Наш край».

На думку першого заступника голови обласної ради Валентина Мельничука, до речі, авторитетного політика і шанованої на Чернігівщині людини – іншого прогресивнішого шляху, ніж об’єднання, у територіальних громад немає. Адже це крок до прогресивних змін у населених пунктах – якісної освіти, медицини, модернізації старих і створення нових підприємств, а також нових високооплачуваних робочих місць.

Також «Наш край» захищатиме людей від політичних мародерів, які прагнуть забрати в громад ресурси та хочуть пропхатися в органи управління громадами, аби зберегти старі корупційні схеми.

На противагу цим маргіналам, партія «Наш край» виставила на виборах громад своїх представників.

Валентин Мельничук каже, що до лав «Нашого краю» абихто не потрапляє. Команди сформували з авторитетних, прогресивних, чесних і дієвих людей, які є взірцем для інших.

Багатьох представників команди «Нашого краю» Валентин Мельничук особисто добре знає.

«Ірина Грозенко – депутат обласної ради, голова постійної комісії, яка займається місцевим самоврядуванням. Тож вона дуже добре орієнтується в проблематиці об’єднаних громад і постійно вдосконалює свої знання. Про неї дуже добре відгукуються міжнародні експерти. А на Чернігівщині її вже охрестили «мамою децентралізації». Громада, яка піде за Іриною Грозенко, тільки виграє. Адже дуже важливо мати очільника, який, не шкодуючи, роздає свою позитивну енергію людям.

Леонід Душа – справжня душа Батурина. Із ним містечко розквітає – і дороги ремонтують, і школи, і водогони будують. А якщо в казні об’єднаної громади буде більше грошей, то й добрих справ на користь людям буде зроблено ще більше.

Із Михайлом Півнем дружу давно, мабуть, із 1992 року. Він дуже ініціативний, завжди йшов непроторенними шляхами, зробив для громади багато корисних справ – і для лікарні, і дороги ремонтував, благоустроєм займався. Михайло Півень багато чого робив для економічного розвитку Коропщини, має перспективний план розвитку Коропської ОТГ.

Володимир Ігнатченко теж порядна й ініціативна людина. І дуже добре, що є люди які вболівають за громаду, живуть її проблемами.

— Лише добрих слів заслуговують й інші члени команди, – сказав Валентин Мельничук.

Голосуючи за «Наш край», ви обираєте успішність громади, добробут родини, здоров’я та якісне життя у своєму населеному пункті. Голос за партії аграрних баронів та корумпованих чиновників – це злидні, несправедливість і корупція.

Ще статті по темі

Back to top button