Політика

Водопровідна мережа Седнева потребує ремонту

*Актуально

Виділити кошти на терміновий ремонт водопроводу в Седневі – таке питання порушив депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Юрій Музика у відповідному депутатському зверненні до голови ОДА.

Із проханням про допомогу вирішити питання з фінансуванням робіт реконструкції водопровідної мережі до депутата звернулися депутати місцевої ради та седнівський селищний голова. Адже застаріла водопровідна мережа селища спричиняє перебої з водопостачанням, погіршує якість питної води та призводить до посилення соціальної напруги в громаді.

175892266_195041658923126_3654426350974651329_n

«Прошу вас виділити кошти на фінансування проєкту «Реконструкція водопровідної мережі з вул. Я. Лизогуба до вул. Робітнича та вул. Кожем’яків у смт Седнів Чернігівської області». Згідно з експертним висновком, загальна кошторисна вартість робіт становить 1,5 млн грн», – йдеться у зверненні Юрія Музики.

Як повідомлялося раніше, «Наш край» у Чернігівській обласній раді ініціював звернення щодо поновлення державної цільової програми «Питна вода», що спрямована на вирішення проблеми доступу до якісної питної води в населених пунктах різних регіонів України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button