НовиниСуспільство

Помер перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області

3 листопада на 49-му році життя відійшов у засвіти перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області Сергій Коваленко.

«Раптова смерть вирвала з життєвих обіймів люблячого сім’янина, вірного друга, товариша, порядну і чесну людину, авторитетного та відповідального керівника.

Боляче усвідомлювати, що Сергій Вікторович полишив цей світ на піку свого життя, що залишились нереалізованими його численні плани і задуми, що осиротіли рідні і друзі, улюблені колеги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер нардеп з Чернігова Антон Поляков

Добрий і світлий спомин про нього назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто його знав, любив і поважав.

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, яка була найголовнішою і найдорожчою в житті, проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші за смерть! У нашій пам’яті Сергій Вікторович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим керівником, надійним порадником, справжнім професіоналом.

Висловлюємо щирі співчуття родині. Поділяємо біль і горе рідних. Спочивайте з миром, Сергію Вікторовичу… Вічна Вам пам’ять і царство небесне…», – йдеться на сторінці Держпродспоживслужби в Чернігівській області у Facebook.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button