Новини

Що таке паучі VELO? Розповідаємо про переваги нового продукту

На правах реклами

18+ Цей продукт містить нікотин і викликає залежність. Тільки для повнолітніх осіб, які споживають нікотин.

Паучі VELO – це сучасна інноваційна альтернатива традиційним нікотиновим продуктам. Вони продаються у вигляді маленьких подушечок та містять нікотин. Давайте детальніше ознайомимося, що таке паучі VELO, його перевагами та різноманіттям смаків.

Переваги продукту перед іншими нікотиновмісними товарами

Які ж переваги мають паучі VELO перед іншими нікотиновмісними товарами?

  1. Перш за все, процес споживання паучів VELO не передбачає горіння*, що може створювати дискомфорт для оточуючих. Також вам не знадобляться такі аксесуари як запальничка та попільничка.
  2. Паучі з нікотином можна використовувати майже будь-де, оскільки вони не створюють диму чи запаху*. Це означає, що вони ідеально підходять для використання в громадських місцях, під час подорожей або в компанії людей, які не курять.
  3. Паучі VELO — це дуже простий і зручний спосіб отримання нікотину. Повнолітній користувач може просто помістити один з таких паучів між губою та яснами, отримуючи тим самим дозу нікотину без диму*

Де можна купити паучі VELO

Для тих, хто хоче спробувати паучі VELO є декілька варіантів:

  • Офіційний сайт. Надійним для придбання паучів  є офіційний сайт VELO. Ви можете бути впевнені, що отримуєте оригінальний продукт прямо від виробника.
  • Інтернет-магазин. Один з найпростіших способів придбати паучі з нікотином  —  це зробити замовлення в інтернет-магазині. Багато онлайн-рітейлерів пропонують цей продукт, і вам просто потрібно зробити декілька кліків, щоб оформити замовлення.
  • Магазини тютюнових виробів. Також паучі VELO можна знайти в більшості магазинів тютюнових виробів. Якщо ви віддаєте перевагу традиційним магазинам, це теж може бути хорошим варіантом. На офіційному сайті виробника є мапа з точками продажу продукції по всій Україні, тому ви швидко зможете віднайти найближчий до вас магазин.

Багато смаків і варіантів: вибір за вами

Крім усіх вищезазначених переваг, паучі VELO пропонують широкий асортимент смаків та варіантів міцності, що дає користувачам можливість вибирати те, що найбільше відповідає їхнім вподобанням. Ви зможете знайти варіанти від традиційних фруктових смаків до більш екзотичних варіантів.

На цей час ви можете придбати наступні продукти**, що відрізняються смаками та міцністю:

  • BERRY FROST MEDIUM MINI  —  2 крапки;
  • ICE COOL STRONG  —  3 крапки;
  • BERRY FROST X-STRONG, FREEZE X-STRONG, TROPIC BREEZE Х-STRONG  — 4 крапки;
  • URBAN VIBE ULTRA, X-FREEZE ULTRA  —  5 крапок;
  • ARCTIC FROST MAX  —  6 крапок.

* Мається на увазі без смол, похідних від тютюну. Цей продукт не виключає усіх ризиків, містить нікотин, що викликає залежність ** лінійка актуальна станом на 15.06.2023

Ще статті по темі

Back to top button