Суспільство

10 нетверезих кермувальників виявили патрульні за минулі вихідні

В ніч з 14 на 15 березня під час патрулювання на вулиці Красносільського інспектори помітили, як водій автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Підозри підтвердилися у медичному закладі. Результат – 0,90 % проміле алкоголю в крові.

Трохи пізніше на проспекті Миру за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. При перевірці документів виявилось, що 31-річний водій позбавлений права керування в вересні минулого року. Та це не завадило йому знову сісти за кермо, та ще й напідпитку.

Виклик про ДТП без потерпілих на вулиці Гетьмана Полуботка отримали патрульні в суботу близько дев’ятої вечора. На місці інспектори побачили автомобілі Renault та Seat. Транспортні засоби мали характерні механічні пошкодження. Під час спілкування у водія Renault поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік пояснив, що розхвилювався і випив алкогольний напій вже після зіткнення.

На кожного порушника патрульні поліцейські склали відповідні адміністративні матеріали та відсторонили їх від керування.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button