Суспільство

13-річний чернігівець переміг у міжрегіональному конкурсі (Фото)

Чернігівець Андрій Сірик став переможцем у відкритій міжрегіональній виставці-конкурсі з історико-технічного стендового моделювання «МікроМодель – 2017».

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі Чернігівської міської ради.

Конкурс, що проводиться 24-й рік поспіль, відбувся 18-19 лютого в м. Бровари Київської області. Участь у виставці-конкурсі взяли представники стендового моделювання 25 міст України, які презентували понад 500 моделей різних типів із пластику та паперу.

Учасники конкурсу поділялися на три вікові категорії: до 14 років, 14 –18 років, старші 18 років. Андрій представив мікромодель «Торпеда Майале» і у віковій категорії до 14 років (Андрію 13 років) йому взагалі не було рівних.

Андрій Сірик є вихованцем Клубу юних моряків «Під вітрилами». Клуб створений у 2013 році при Центрі туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю на громадських засадах. Вихованці Клубу займаються в гуртках вітрильного, водного, пішохідного туризму. Для вивчення історії мореплавства та опанування навичками роботи з різними матеріалами в Клубі функціонує судномодельний гурток.

У червні цього року Андрій представлятиме Чернігів у щорічному міжнародному фестивалі стендового моделювання Kyiv scale model fest, де будуть презентовані тисячі моделей із різних країн.

Ще статті по темі

Back to top button