Суспільство

72-річна мати Атрошенка хоче збудувати в Чернігові торгово-офісне приміщення

72-річній Тамарі Атрошенко, матері чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, члени виконкому міськради можуть надати дозвіл на реконструкцію першого поверху нежитлової будівлі для улаштування торгово-офісних приміщень по вул. Всіхсвятська, 5.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тріумф жадібності та грошей: Атрошенко «умив руки» від людського горя

Це приміщення належить ТОВ «МПН», співзасновником якого якраз і є Тамара Іванівна. Питання – на порядку денному міськвиконкому, засідання якого триває.

46319898_2156640311258588_2785926709734539264_n

До речі, на початку засідання Владислав Атрошенко заявив про конфлікт інтересів щодо пункту питання, де затверджуватимуть і надаватимуть містобудівні умови й обмеження забудови земельних ділянок саме ТОВ «МПН».

І треба зазначити, дедалі частіше чернігівський міський голова Владислав Атрошенко на засіданнях виконавчого комітету міськради і сесіях міськради почав заявляти про конфлікт інтересів під час прийняття деяких питань, переважно земельних. Нагадаємо, на попередньому засіданні міськвиконкому мер не голосував за питання про присвоєння поштових адрес – коли йшлося про той котедж біля скверу Хмельницького, що належить батьку Владислава Атрошенка.

Ще статті по темі

11 коментарів

  1. Кто может ответит, — …ЗАЧЕМ Городу мэр, у которого постоянный «конфликт интересов» с горожанами.??*

  2. А, что ещё в 72 года делать? Молодец, не отстаёт от сына и мужщ!

  3. Барзометр только розганяется. Скоро на Красной площади что-то построить.

  4. Гулянт без надобности целая площадь ,пора атрону лупануть подземный паркинг или развлекательный центр на бабушку!)))

  5. Нічрго страшного немає при революції буде що конфіскувати під будинкі для сиріт.А маму папу за одно за ногі підвісять.

  6. Зря вы так).может его семье и очень много всего достаётся.но так много для нашего города еще не делал

  7. Ещё не делал никто и никогда.он молодец

  8. Когда Соколов наёб..ал было хорошо а когда город меняется и мать с помощью сына бизнесмена прежде всего,а после мера что-то строит обратно же, для горожан -это крах,и у вас словесный понос начался «Жаба душит»!!!!

  9. Тут дело не в жабе.
    «Они сделали так много для Революции, для Светлого Коммунистического Будущего, что имеют право на маленький партийный буфетик», — рассуждали профессиональные революционеры-большевики в 20-х годах. Через 70 лет в Чернигове случилась «колбасная революция». Народ был недоволен партийными буфетами. Вслед за колбасной революцией распался и Союз. А вы тут воете «Атроха много сделал». Что, блин, чурки необразованные, хотите пустить историю по кругу?
    Даааа. Вижу я далеко вам до людей. Колбасня дебильная…

  10. Так вiн i площу приборкав. Каток, як болячка, до березня стоiть. Дуде приваблива споруда.

    1. Однако детям покататься сложно! Не дешевое удовольствие!

Back to top button