Суспільство

Акції та знижки від Eldorado у чернігівських магазинах

Мережа магазинів техніки та електроніки Eldorado розширюється. Тепер список фірмових точок продажу у Чернігові поповнився третім магазином у новому форматі за адресою вул. 77 Гвардійської дивізії, 1.  Ще одна локація на вулиці Ринковій, 10 стала перезапуском існуючого магазину в новому більш досконалому та зручному дизайні.

 

З нагоди відкриття усі хто із 26 по 31 грудня 2019 року здійснить покупку від 999 грн. в магазинах за адресою вул. 77 Гвардійської дивізії, 1 та  вул. Ринковій, 10, отримають гарантовані подарунки, а Eldorado на вул. 77 Гвардійської дивізії, 1 надає можливість виграти Суперприз,- один з 6 смартфонів Samsung Galaxy A30s.

IMG_0448-24-04-19-10-09 — копия

А щоб покупки були ще приємніші, буде діяти передноворічна акція яка триватиме із 26 по 31 грудня 2019 року. Покупці можуть придбати пральні машинки, вбудовану техніку, кухонну техніку, смартфони, телевізори, ноутбуки, пилососи та аксесуари  зі знижкою до 50%.

 

Створення святкової атмосфери в передноворічні дні беруть на себе ведучий, DJ та чарівні зимові красуні. Шукайте промоутерів Eldorado та забирайте у них повітряні кульки і листівки з інформацією про подарунки та акції.

фотозона

Тепер жителям і гостям Чернігова доступний величезний асортимент електроніки від популярних і надійних виробників зі світовими іменами та приємні бонуси від Eldorado при купівлі всього необхідного для Вас.

— до 25% бонусів за покупки більше 3 000 товарів в магазинах Eldorado. На цінниках товарів, за які нараховуються бонуси, зазначено, скільки бонусів Ви отримаєте

— до 25% бонусів за покупки більше 3 000 товарів в інтернет-магазині www.eldorado.ua

— 500 бонусів на День народження

— Бонуси-сюрпризи 😊 в повідомленнях від Eldorado

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button