Суспільство

Альохін розповів про «чорний список» роти «Чернігів»

Чернігівські волонтери в соцмережах опублікували пост, у якому йдеться про атестацію особового складу роти особливого призначення «Чернігів».

У публікації вказано, що атестація проходитиме не зовсім чесно і, мовляв, уже є список людей, яких звільнять.

Ситуацію з «чорним списком» та атестацією роти «Чернігів» в ексклюзивному інтерв’ю ЧЕline прокоментував начальник головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін. Головний поліцейський області запевнив, що жодного списку не має і ніхто його не складав.2016-09-12_190440

 

«Ніяких списків немає. Атестація буде проводитися вже цього тижня і цього тижня має завершитися. Ми жодного стосунку до цього процесу не маємо. Цим займатимуться київські фахівці.

Гадаю, що жодних проблем у роті немає, окрім, звісно, тих людей, які мають проблеми із законом. Такі випадки, на жаль, є – про це в пресі писали не один раз. За пости у «Фейсбуці» ніхто нікого карати не буде», — зазначив Едуард Альохін.

За його словами, в роті «Чернігів» є невеличкі проблеми із кількома бійцями і керівництвом. Мовляв, дехто не бажає виконувати наказів, і через це виникають конфлікти. Але локальні проблеми не впливатимуть на процес атестації.

Ще статті по темі

Back to top button