Суспільство

Анатолій Лиштван очолив Борзнянське відділення поліції

Вчора, 20 жовтня, начальник управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Віктор Миколайович Шанський в присутності особового складу Борзнянського відділення поліції представив нового керівника підрозділу.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Віктор Миколайович оголосив наказ по управлінню, за яким тимчасово виконуючим обов’язки начальника Борзнянського відділення поліції Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області призначено Лиштвана Анатолія Володимировича, який до цього обіймав посаду оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Анатолій Лиштван народився у 1977 році в Бахмачі Чернігівської області, українець, має вищу освіту, у 1998 році закінчив Чернігівське училище внутрішніх справ МВС України за спеціальністю «правознавство», з серпня 1998 року проходив службу у Департаменті України з питань виконання покарань, в Національній поліції України з березня 2017 року. Має певний досвід роботи в оперативних підрозділах та на керівних посадах.

Службу в Національній поліції розпочав у березні 2017 року оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button