Суспільство

Атрошенко прочихвостив «сліпого» комунальника Куца

На ранковій нараді Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко прочихвостив начальника міського управління ЖКГ Ярослава Куца за неналежний догляд за містом.

«Я не хочу вас обзивати поганими словами, але ви на них заслуговуєте. Вам має бути соромно. Підіть у місту, прогуляйтеся і побачите, який неестетичний вигляд мають поламані паркани і позривані гранітні плити під ними в центральній частині міста. А скільки ще такого на околицях Чернігова», — не стримався чернігівський мер.

Міського голову обурили дірки в паркані біля нового фонтана в парку навпроти ТЦ «Полісся», а також вкрадені гранітні плити і розвалена цегла. До речі, через дірки в металевих парканах лазять чернігівці і проторюють ґрунтові стежки в зеленій зоні парку. Ці інфраструктурні недоліки Владислав Атрошенко наказав негайно ліквідувати.

Та мало не найбільше міського голову обурив той самий безлад біля пам’ятника Тарасу Шевченку на ВАЛу.

«От ходимо ми у березні класти квіти до пам’ятника, прославляємо Тараса Шевченка, а навколо монументу валяються шматки відірваних плит. Чи у вас немає розуму поприбирати там напередодні?», — продовжував Владислав Атрошенко.

Владислав Атрошенко наказав Ярославу Куцу і його команді комунальників хоча б раз на два дні об’їжджати місто, бажано з розплющеними очима, аби побачити все, що зламали, зіпсували чи вкрали чернігівці, й виправляти подібні недоліки. І так має бути постійно.

«Чи є хтось у Чернігові, кого цікавлять ці проблеми? Чи хтось на це звертає увагу? Ви, мабуть, і вдома такі ж хазяї. Не солідно, що оце я маю вам вказувати на такі дрібниці. По-чоловічому прошу, наведіть лад», — сумно зітхаючи, Чернігівський міський голова звершив свій спіч і наказав сідати головному комунальнику міста Ярославу Куцу, який весь час слухав очільника міста з похиленою головою.

Ще статті по темі

Back to top button