Суспільство

Атрошенко скликає сесію міськради

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 26 березня 2020 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться п’ятдесят третя сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання. Відповідне розпорядження підписав чернігівський міський голова Владислав Атрошенко 12 березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декабристи, земля та бюджет: розпочала роботу 52-та сесія Чернігівської міської ради

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про внесення змін та доповнень до Програми розвитку електричного транспорту м. Чернігова на 2018-2022 роки.

2. Про викуп земельних ділянок для суспільних потреб.

3. Про внесення змін до Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові.

4. Про внесення змін до Положення про порядок залучення, розрахунку розміру і використання коштів пайової участі у розвитку інфраструктури міста Чернігова у новій редакції.

5. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2020 році.

6. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2020 році.

7. Про реорганізацію комунального позашкільного навчального закладу «Комплексна дитячо -юнацька спортивна школа №1» Чернігівської міської ради Чернігівської області.

8. Про внесок у статутний капітал комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради.

9. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 листопада 2019 року № 48/VII-25 “Про міський бюджет м. Чернігова на 2020 рік” зі змінами і доповненнями (№ 49/VII-14, № 50/VII-5, № 52/VII-15).

10. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для будівництва індивідуальних гаражів, для городництва, громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального дачного будівництва.

11. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, громадянам – учасникам АТО, учасникам бойових дій, ветеранам війни та членам сімей загиблих учасників АТО для індивідуального дачного будівництва.

12. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

13. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

14. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

15. Про проведення земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок.

16. Про визначення переліку земельних ділянок для продажу права оренди на земельних торгах окремими лотами.

17. Про депутатські запити.

18. Різне.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button