Суспільство

Аукціон з одним учасником: спиртзавод на Чернігівщині пішов із молотка більше ніж за мільйон гривень

Фонд державного майна знайшов покупця для непрацюючого державного підприємства «Шабалинівський спиртовий завод». В аукціоні, що відбувся 28 липня, участь взяв лише один учасник, який запропонував за актив 1,1 мільйона гривень. Новим власником заводу стане ТОВ «ОРЕОЛ КЛІН».

Інформація про це з’явилася на сайті Prozorro.Продажі.

ДП «Шабалинівський спиртовий завод» розташоване в селі Іванівка Ніжинського району. Згідно з тендерною документацією, підприємство не функціонує вже понад 10 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежі, знищенні будівлі та пошкоджена автівка: наслідки ворожого обстрілу Чернігівщини

Актив заводу налічує 56 га землі та 52 об’єкти нерухомості (адміністративні будівлі, майстерні, спиртосховище, теплиці тощо). На балансі підприємства також є автомобіль «ВАЗ», трактор і причіп.

Крім того, на балансі підприємства перебувають 33 об’єкти, що не підлягають приватизації, зокрема житлові будинки, погреби, укриття та сараї.

Підприємство має борг майже 29 мільйонів гривень.

Згідно з даними YouControl, ТОВ «ОРЕОЛ КЛІН» займається роздрібною торгівлею новими товарами в спеціалізованих магазинах. Статутний капітал компанії становить 1 мільйон гривень, товариство було засновано 20 лютого 2020 року і зареєстроване за адресою: Україна, 03151, місто Київ, проспект Повітряних Сил, будинок 66.

Джерело: https://mind.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button