Суспільство

Автоматика для воріт і дверей, що надійно захищає оселю і відчиняється дотиком пальця

Вхідні двері до будинку і особливо квартири — своєрідна візитна картка господаря. Вони першими зустрічають гостей і можуть чимало розповісти про того, хто живе за ними. І якщо для сторонніх людей важливе перше враження і зовнішній вигляд, то господар акцентує увагу на іншому. Для нього важливо знати, що ці двері зберігатимуть тепло, затишок і спокій домівки, гарантуватимуть безпеку домочадцям і майну.

Концерн Hörmann пропонує клієнтам німецьку якість і надійність, європейський дизайн у кожному виді своєї продукції.

Двері:

  • Вхідні, міжкімнатні й промислового призначення.
  • Виготовлені з різних матеріалів — сталі, алюмінію, дерева, скла тощо.
  • Різноманітного стилю і розміру.
  • Із захистом від злому.
  • Із тепло-, шумо-, вогне- та димоізоляцією.

Гаражні автоматичні ворота:

  • Секційні RenoMatic та LPU.
  • Рулонні RollMatic.
  • Підйомно-поворотні Berry.

Для найзручнішого користування продуктами компанії інженери Hörmann розробляють і впроваджують супровідні інноваційні рішення — електроприводи для воріт і дверей.

Піклуючись про зручність та комфорт: автоматика для воріт і дверей

Навряд чи хтось буде сперечатися з тим, що автоматичні ворота у двір і гараж — це зручно. Не треба виходити з машини і вручну виконувати безліч маніпуляцій: відчинити, виїхати, зачинити. Особливо це неприємно в дощ і сніг, темної ночі, після виснажливого дня, коли ледь вистачає сил на те, щоб керувати автомобілем.

Кнопка на пульті, а особливо на пульті дистанційного керування, вирішує цю проблему, і це не просто пульт «зачини/відчини». Система BiSecur об’єднує всю автоматику

Hörmann у приміщенні та на дворі, дає змогу перевіряти стан дверей і воріт, на якій би відстані ви не перебували, регулювати вуличне освітлення. Але і на цьому в компанії не зупинилися і розробили додаток для смартфона, завдяки якому керувати всіма опціями вхідних дверей і воріт можна зі свого девайса.

Інтерфейс НСР є в кожному приводі компанії. Завдяки йому можна приєднати автоматику до системи Smart Home і керувати нею через інтернет із будь-якого місця на планеті. Ви зможете відчинити і зачинити будинок чи гараж на відстані тисячі кілометрів, запрограмувати автоматичне увімкнення світла біля гаража у певний час або відчинення воріт, як тільки ви наблизитесь до будинку.

Автоматика всередині оселі не менш зручна і важлива. Це добре розуміють люди з інвалідністю або тимчасовими фізичними обмеженнями. Нелегко впоратися з дверима, які відчиняються «на себе», людині на милицях, з ходунками або на інвалідному візку, навіть здоровій особі не під силу впоратися з такою перешкодою, коли вона несе тацю з обідом. Міжкімнатними дверима, так само як і гаражними воротами, можна керувати за допомогою кнопки на пульті.

У продукції німецького виробника продумано все до дрібниць, навіть те, що ви собі не могли уявити. Гра на випередження — один із принципів компанії, щоб вам ні про що не потрібно було турбуватися.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button