Суспільство

Автошляхи Чернігівщини продовжують обробляти від ожеледиці

Дорожники Чернігівщини продовжують обробку покриття від ожеледиці.

Про це повідомляє пресслужба САД у Чернігівській області.

13 грудня по Чернігівській області очікується хмарна погода з проясненнями, вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с. Температура вночі 1-6º морозу, вдень від 4º морозу до 1º.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усе згоріло: родина маленького ніжинського школяра потребує допомоги (Фото)

Нагадуємо про необхідність бути уважними та обережними на дорозі взимку. Обирайте безпечну швидкість руху відповідно до погодних умов, уникайте різких маневрів, тримайте дистанцію з іншими транспортними засобами. Будьте уважними на мостах і на ділянках з крутим спуском та підйомом. На зимовий період транспортний засіб має бути підготовлений належним чином. На колесах автівок має бути гума з нормальними протекторами. Водіям фур рекомендуємо мати ланцюги протиковзання.

Підрядні організації Служби автомобільних доріг перебуватимуть у режимі цілодобового чергування для проведення протиожеледних заходів на автошляхах області.

Зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одномоментно усюди провести обробку покриття. Необхідний час, аби усюди доїхати. У першу чергу, заплановані виїзди на дороги міжнародного та національного значення, найбільш важливі транспортні маршрути життєзабезпечення та обороноздатності області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button