Суспільство

Баталії з гуманітарною допомогою в тролейбусному управлінні: коментар поліції

У Чернігові великий резонанс спричинили публікації в місцевих ЗМІ та пабліках про ймовірне розкрадання гуманітарної допомоги, що надійшла разом із 10 автобусами від латвійців, переданих місту. У цій публікації міську владу звинуватили в роздаванні гуманітарної допомоги наближеним.

Цю ситуацію коментували і на щотижневій нараді у Чернігівській міськраді. Міська влада визнала, що на території тролейбусного управління дійсно знаходяться гуманітарні вантажі. Утім, заяви про «роздачу своїм» у муніципалітеті спростовують.

«Нічого на підприємстві, це я точно кажу, не роздавалося. Щодо гуманітарки, то в нас в одному з приміщень зберігається та гуманітарка, яка надійшла разом з автобусами. Гуманітаркою опікується міська рада», — зазначив Руслан Ємець, начальник КП «Чернігівське тролейбусне управління» ЧМР.

Також стало відомо, що перевіряти інформацію про можливе розкрадання гуманітарної допомоги до тролейбусного управління приїжджали правоохоронці. За коментарем з цього приводу ми звернулися до поліції.

«Дійсно поліцейські виявили інформацію про роздачу гуманітарної допомоги. На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Провели перевірку, інформація не підтвердилась», — прокоментувала ЧЕЛАЙН речниця Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Наталія Слабеняк.

У міській раді стверджують, що ця гуманітарна допомога буде направлена в пункти незламності та терцентри. Мовляв, отримати гуманітарну допомогу зможуть жителі, які стоять на обліку в територіальних центрах, багатодітні та малозабезпечені сім’ї.

Оксана Замятіна

Ще статті по темі

Back to top button