Суспільство

«Батьківське серце» вручили дітям полеглих воїнів на Чернігівщині (Фото)

Три кулони-обереги для дітей «Батьківське серце» вручили вдові воїна Володимира Андрешківа Оксані у селищі Куликівка Чернігівської області. Поряд з цим дітлахам подарували і солодощі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Десні» юнаки склали урочисту присягу (Фото)

«Цей проєкт існує з 2019 року і він передбачає вшанування загиблих українських захисників шляхом вручення срібних кулонів у вигляді серця. Сьогоднішній захід ми проводили за сприяння командувача військ оперативного командування «Північ», Чернігівського обласного та Куликівського районного територіальних центрів комплектування та соцпідтримки, президента військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України» Павла Жебрівського та голови військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України» Леоніда Климчука. Також з виконуючим обов’язки військового комісара Куликівського ТЦК та соцпідтримки ми відвідали поховання полковника Ігоря Сніжка, який трагічно загинув в боях під Дебальцевим у 2015 році та поклали живі квіти до його могили. Ми завжди будемо пам’ятати як наших героїв, які загинули під час російсько-української війни так і членів їхніх  родин, які потребують дієвої підтримки з нашого боку», — зазначив організатор проєкту «Батьківське серце», член військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України», учасник бойових дій на Сході України  полковник запасу Сергій Бачурін.

Організаторами проєкту вже вручено 6703 такі кулони-обереги діткам загиблих воїнів  у всіх областях України та місті Києві та близько 3000 ще планується вручити.

На майбутнє вони планують завітати з такими оберегами на Сумщину, зокрема в Ромни та Охтирку.

Ігор Березинський,

спецкореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button