Суспільство

Без морозу та снігу: про погоду на Новий рік 2024

Новий рік – свято, на яке з нетерпінням чекають як дорослі, так і малі. Цього дня важливо надихнутися різдвяною атмосферою, яку підсилюють сніг і новорічні морози.

Між тим, жителям нашої країни, схоже, доведеться звикати до нових трендів погоди на Новий рік. Новорічна погода в Україні вже не один рік вирізняється аномально теплими показниками та відсутністю снігу. Швидше за все, Новий 2024 рік українці відсвяткують без снігу та морозів. Про це в коментарі для Obozrevatel сказала завідувачка відділу кліматичних досліджень та довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова. За її словами, погода на Новий рік 2024 нагадуватиме українцям зустріч 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові стартує обмін подарунками

За її словами, найімовірніше, в день свята буде невелика плюсова температура вдень із можливим зниженням градуса до нуля. Вночі передбачається невеликий мінус і невеличкий мокрий сніг, який доволі швидко розтане.

Чернігівські синоптики традиційно довгострокових прогнозів не складають. Щонайбільше мають прогноз до 17 грудня. У цей час на Чернігівщині буде хмарна погода, невеликий мокрий сніг і дощ, слабка ожеледь, слабкий туман. На дорогах подекуди ожеледиця. Температура коливатиметься в межах від 6 морозу до 4 тепла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button