Суспільство

Більше 80% запланованих робіт по ремонту доріг Чернігівщини виконано

На Чернігівщині у рамках програми «Велике будівництво» за рахунок субвенції 2020 року та залишку субвенцій минулих років реалізується 64 проєкти ремонтно-будівельних робіт на автомобільних дорогах:

  • 33 проєкти на дорогах загального користування місцевого значення (із них 9 проєктів мостів і 24 проєкти доріг);
  • 31 проєкт на вулицях і дорогах комунальної власності.

Станом на 09.12.2020 року роботи виконані на 25 об’єктах загального користування місцевого значення. На 6 об’єктах роботи добігають завершення, по 1 об’єкту проводиться тендер і по 1 об’єкту здійснюється розгляд скарги в АМКУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільярди на ремонт доріг: чернігівський напрямок в списку

На сьогодні по 31 проєкту з капітального та поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності в повному обсязі виконано роботи на 27 об’єктах, на 2 обєктах роботи виконуються, і ще по 2-х об’єктах розірвані договори з підрядними організаціями.

Нагадаємо, що ремонти на даних дорогах проводяться за рахунок коштів державного дорожнього фонду на загальну суму – 656,3 мільйона гривень. Планується відремонтувати майже 127 кілометрів доріг.

Роботи по ремонту доріг наразі виконані на 83%, повністю завершено 52 об’єкти.

До кінця року ми маємо максимально швидко і якісно завершити ремонтні роботи та освоїти кошти субвенцій, — вкотре наголосив перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Загайний.

Станом на 9 грудня на рахунок Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА надійшло 727,686 мільйона гривень, з яких використано 610,184 мільйона.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button