Суспільство

Будинки та установи Чернігова поки залишатимуться без гарячого водопостачання

Гаряча вода в будинки та установи Чернігівською ТЕЦ поки подаватися не буде, орієнтовно до 3 червня. Про це повідомили в пресслужбі підприємства.

У зв’язку із великою кількістю пошкоджень магістральних теплових мереж, які були виявлені під час проведення гідравлічних випробувань і не дали змогу виконати їх згідно правил та досягнути випробувального тиску, КЕП «Чернігівська ТЕЦ» повідомляє, що гаряча вода, як раніше було заявлено, з 20 травня в будинки та установи міста подаватись не буде.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень безпеки дорожнього руху: чернігівців закликають здати кров

Після закінчення ремонтних робіт і завершення гідравлічних випробувань та за їх результатом буде розглянута можливість відновлення гарячого водопостачання із 3 червня 2022 року.

Зауважимо, що гідравлічні випробування у місті проводяться щорічно після закінчення опалювального сезону. Це робиться з метою завчасного виявлення та заміни до початку пошкоджених та зношених ділянок теплових мереж.

Довідково. При появі в ці дні на вулицях міста провалів, витоку води, просимо терміново повідомляти за телефонами: 678-220; 72-84-83; 67-45-89; 0 800-50-93-50

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням Чернігівської ТЕЦ

Ще статті по темі

Back to top button