Суспільство

Будинок по вул. Олександра Молодчого, 3 буде без води

Через аварійну ситуацію, що сталася на магістральному водопроводі Д=500 мм по вул. Шевченка, 30а, та підтоплення теплотраси та підвального приміщення будинку №30А, сьогодні, 3 січня о 10.30 ранку аварійним службам КП «Чернігівводоканал» довелося перекрити водопостачання декількох будинків по вул. Шевченка та Олександра Молодчого.

Про це ЧЕline повідомили у інформаційній службі КП «Чернігівводоканал».

Через деякий час, через резервні схеми, водопостачання будинків було відновлено. Не вдалося відновити водопостачання лише в будинку №3 по вул. Олександра Молодчого – другий ввід будинку (вірогідніше всього, співробітниками підприємства, обслуговуючого будинок – ПП «Техкомсервіс») було відрізано від водопроводу.

Після відкачування води з теплотраси та підвального приміщення буд. №30А по вул. Шевченка, аварійні служби КП «Чернігівводоканал» приступили до пошуку місця пориву, але, нажаль, до 18 години вечора встановити де саме відбувся порив водопроводу – не вдалося.

Наразі будинок №3 по вулиці Олександра Молодчого відключений від водопостачання. Поруч з будинком знаходиться автомобіль з питною водою, який буде там до 20.00 години 3 січня та з 7.00 години 4 січня.

Відновлення водопостачання буд. №3 по вул. Олександра Молодчого та усунення аварійної ситуації на магістральному водопроводі відбудеться лише 4 січня.

Ще статті по темі

Back to top button