Суспільство

Будівельні роботи в пункті тимчасового утримання завершать на початку грудня, – ЖКГ

У рамках будівництва пункту тимчасового утримання тварин по вул. Володимира Дрозда виконані всі роботи з прокладення зовнішніх мереж електропостачання, водопостачання та водовідведення, зведено адміністративну будівлю з проведенням усіх внутрішніх і зовнішніх робіт.

Про це ЧЕline розповіли в прес-службі Управління ЖКГ Чернігівської міської ради.

Виконуються внутрішні роботи та роботи з оздоблення фасадів у будівлі карантину для тварин, що суміщена з котельнею, та в прибудові до адмінбудівлі, в якій розміщуватиметься санітарний блок – операційна та приміщення післяопераційної перетримки.

На території пункту тимчасового утримання тварин ведуться роботи з облаштування вольєрів для утримання тварин, ізолятора та вигулів, встановлюються ґратчасті конструкції на вольєри. Також на об’єкті проводиться благоустрій території з облаштуванням проїздів.

Будівельні роботи передбачається завершити на початку грудня поточного року.

Зазначимо, що притулок мали збудувати ще минулого року, та відтоді змінювалися не тільки терміни здачі в експлуатацію, а й площа – з 81 м2 до 168 м2, розширився список  устаткування на 1 мільйон 200 тисяч гривень, у результаті притулок для тварин із 4 мільйонів 200 тисяч гривень подорожчав до майже 10 мільйонів.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button