Суспільство

Будівлю Чернігівського районного палацу для урочистих подій відновили  (Фото)

Сьогодні відкрили оновлене приміщення Чернігівського районного відділу ДРАЦСу.

Про це повідомляє Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

«Чернігівщина – одна з тих областей, яка з перших днів відчула всі жахи повномасштабного вторгнення. І тільки завдяки Збройним Силам України ми продовжуємо працювати та вдосконалювати процес надання сервісів, аби українські захисники, їхні родини та всі громадяни мали зручний доступ до послуг цієї затребуваної сфери», – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові перейменували ще 21 вулицю та три провулки

Уже чотири пари наречених вирішили засвідчити свої стосунки в оновленому приміщенні, адже затишна обрядова зала відділу сприяє урочистості події.

Нагальність послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану демонструють статистичні показники. Так, минулого року фахівці юстиції зареєстрували в області майже 4 700 нових українських родин, у районному відділі – 319. Загалом на Чернігівщині було складено понад 25 000 актових записів цивільного стану, з яких 2 280 – в районному відділі.

Тож відремонтована після обстрілів будівля Чернігівського районного відділу ДРАЦСу є яскравим прикладом незламності нашого народу та бажання жити на рідній землі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button