Суспільство

Чернігівки долучилися до «Дня піжам» і підтримали дітей у лікарнях

Волонтерки обласної організації політичної партії «Наш край» долучилися до благодійної акції «День піжам» та підтримали дітей у лікарнях.

Акція проводиться 27 листопада й ініційована організацією «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні». Під час цього щорічного заходу піжама служить символом, який має підвищити усвідомленість українців про те, що дітям в лікарнях потрібна підтримка. «Ми всі одягаємо піжаму, коли хворіємо чи коли хочемо домашнього затишку, та лише раз на рік ми можемо одягнути піжами, щоб зробити світ кращим», — вказують організатори акції.

Піжама 2

Щоб взяти участь у благодійній ініціативі, потрібно зробити фото в улюбленій піжамі на роботі, навчанні чи вдома, опублікувати ці фото в своїх соціальних мережах із хештегом #деньпіжам або #вдягаюбопідтримую та зробити благодійний внесок на сайті Фундації rmhc.org.ua/donate.

«Ми підтримали акцію «День піжам», щоб допомогти дітям, які в перебувають у лікарнях та потребують більше затишку і комфорту. Сподіваємося, що наш внесок стане одним із багатьох і закликаємо чернігівців теж долучитися до цієї акції», — поділилися волонтерки «Нашого краю».

Акція «День піжам» проводиться в Україні вдруге. Торік до акції приєдналося 35 зірок, лідерів думки і блогерів. Тисячі небайдужих українців, декілька компаній, шкіл і громадських організацій зібрались разом і зробили внесок у відкриття та утримання сімейних кімнат Рональда Макдональда в дитячих лікарнях по всій Україні.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Ще статті по темі

Back to top button