Суспільство

Чернігівщина активно використовує платформу «Держзакупівлі. Онлайн»

«Держзакупівлі.онлайн» (DZO) – один із ключових майданчиків системи Prozorro. Щодня тут укладаються тисячі угод, за кожною з яких – унікальна історія взаємодії українського бізнесу з державою.

Основна мета ребрендингу DZO —  стати ще сучаснішою платформою та підкреслити місію мотивувати український бізнес будувати взаємини з державою.

Чернігівська область як провідний північний регіон України у цій історії займає важливе місце. Місцеві підприємці, незалежно від свого масштабу та профілю, знаходять на платформі «Держзакупівлі.онлайн» можливість брати участь в торгах та забезпечувати таким чином розвиток громад регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській міськраді віддавали росіянам землю в оренду вже після початку повномасштабного вторгнення рф

Так, наприклад, комунальна установа Чернігівводоканал, піклуючись про своїх споживачів, оголосив тендер та закупив на DZO апарати для ультрафіолетового знезараження, аби забезпечити містян джерельно чистою водою.

ДСНС Чернігівської області на відкритих торгах закуповують на майданчику дихальні апарати. Головне управління Національної поліції області знайшло собі хорошого постачальника офісного паперу за вигідною ціною з економією 84%.

Маленьким ніжинцям попри такий непростий час потрібно здобувати освіту,, Управління освіти Ніжинської міської ради подбало про логістику, закупивши послуги спеціалізованих автомобільних перевезень для підвозу учнів від гімназії № 11 до ННВК № 16 «Престиж» та у зворотному напрямку.

Ці кейси свідчать про великий потенціал онлайн закупівель для регіонального розвитку. Вони показують, що завдяки DZO, комунальні установи можуть забезпечувати містянам якісні послуги, медичні заклади можуть отримувати необхідне обладнання, а навчальні заклади та наукові установи можуть розвивати свої проєкти.

Про компанію

“Держзакупівлі.онлайн” – платформа державних закупівель в системі Prozorro. Це місце, де підприємці роблять бізнес з державними організаціями.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button