Суспільство

Чернігівська міська лікарня №2 закупить нове обладнання

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 15 липня надав дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Чернігівська міська лікарня № 2» на укладення договору про закупівлю обладнання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочався перехідний період запровадження е-лікарняних

З метою забезпечення підприємства новітнім обладнанням, для повноцінної роботи відділень та своєчасного надання медичної допомоги відповідно до Закону України від 25.12.2015р. № 922-VІІІ «Про публічні закупівлі» були проведені відкриті торги з публікацією англійською мовою на очікувану суму 6,5 млн грн.

Предметом закупівлі було устаткування для операційних блоків: система відеоендоскопічна експертного класу для лапароскопічної хірургії, вiдеоендоскопiчний комплекс експертного класу, система ендоскопічної візуалізації, інсуфлятор вуглекислого газу, шлунково-кишковий ендоскопічний інсуфлектор,лапароскопічні інструменти, лапароскопічний набір для хірургічних процедур (не медикаментозний багаторазовий), електрохірургічний апарат (Електрохірургічна система).

За результатом аукціону та кваліфікації учасників переможцем торгів визнане товариство з обмеженою відповідальністю «Прайммед» із запропонованою сумою 6 492 546 грн.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button