Суспільство

Чернігівська область: рятувальники проводять для школярів «Уроки безпеки»

3 лютого рятувальники Корюківського районного відділу ДСНС провели безпекові онлайн уроки серед учнів Блистівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Менської міської ради, Тур’янської гімназії Сновської міської ради та Наумівської гімназії Корюківської міської ради. Про це повідомляють у ГУ ДСНС України у Чернігівській області.

Під час цього рятувальники розповіли школярам про основні правила поведінки в умовах воєнного стану та під час надзвичайних подій різного характеру.

Окремо зупинились на темі мінної безпеки, за допомогою макетів, інформаційних плакатів і листівок, зокрема від UNICEF Ukraine продемонстрували який вигляд вони мають та, яку смертельну загрозу вони становлять.

В ході спілкування надзвичайники перевірили чи всі діти пам’ятають номери екстрених служб та нагадали, що до Служби порятунку необхідно телефонувати за номером «101», до Національної поліції – за номером «102», викликати екстрену медичну допомогу можна за номером «103», а газову службу — зателефонувавши за номером«104».

Наприкінці профілактичних заходів діти ставили питання рятувальникам та
отримували змістовні відповіді на них.

Наприкінці уроку діти ставили питання рятувальникам та отримували змістовні відповіді на них.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button