Суспільство

Чернігівські фотографи оголосили полювання на правоохоронців (Фото)

Чернігівська міська бібліотека ім. М. Коцюбинського в рамках проекту «ПОЛіС» («Поліція і Спільнота») оголошує фотоконкурс «В об’єктиві – чернігівська поліція».

З цього приводу 3 листопада пройшло відкрите засідання фотоклубу «Прекрасне поруч».

На засіданні потенційні учасники фотоконкурсу зустрілися з прес-офіцером Управління патрульної поліції Чернігова, майором поліції Віталієм Копистком.

Учасники обговорили з правоохоронцем особливості фотозйомки у громадських місцях та подальшого використання зображень.

Слід пам’ятати, що якщо ви забажали сфотографувати людину у громадському місці, то не робіть цього проти її волі. Також будьте обережні зі світлинами, які викладаєте в інтернет. Є ризик отримати судову повістку від людини, яка побачить себе на світлині, зробленій вами без її згоди.

Віталій Копистко повідомив, що представники чернігівської патрульної поліції проінформовані про початок фотоконкурсу, тому заперечень з їхнього боку фотолюбителі не зустрінуть.

Тільки пам’ятайте, що основними об’єктами на світлинах повинні бути не затримані, а патрульні поліцейські. Бажаємо вам вдалих кадрів!

Фотоконкурс«В об`єктиві – чернігівська поліція»

Учасники фотоконкурсу: можуть брати участь як аматори, так і професійні фотографи.

Номінації фотоконкурсу:  «Патрульна поліція на вулицях міста. «Портрет справжнього поліцейського. «Поліція у діалозі з громадою»

Вимоги до робіт:

До конкурсу приймаються роботи в цифровому форматі JPEG / JPG або TIFF не менше ніж 2400 × 3600 пікселів. Максимальна кількість фоторобіт, поданих на конкурс від однієї особи, не більше 5 в кожну номінацію. Учаснику фотоконкурсу слід вказати прізвище, ім’я та по батькові, контактний телефон, e-mail та назву фотороботи.

Фотороботи надсилати за адресою: [email protected]. Подані роботи мають бути зроблені у Чернігові. Останній термін подання робіт на фотоконкурс 31 грудня 2016 року. Переможців фотоконкурсу визначає журі.

Підведення підсумків фотоконкурсу та переможців відбудеться у січні 2017 року. Переможців фотоконкурсу буде нагороджено дипломами та заохочувальними призами під час урочистого відкриття міської фотовиставки «В об`єктиві – чернігівська поліція».

Кращі роботи фотоконкурсу будуть представлені на фотовиставці у мистецькій галереї міської бібліотеки імені М.М.Коцюбинського.

Ще статті по темі

Back to top button