Суспільство

Чернігівські медики отримають премії до Дня медичного працівника

21 червня в Україні відзначається День медичного працівника. Лікарі, а також весь медичний і допоміжний персонал комунальних міських лікарень та поліклінік міста Чернігова отримають премії до професійного свята. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко дав доручення відзначити працівників медичної галузі фінансовими виплатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медикам пообіцяли підвищення зарплати

— На сьогодні, попри скрутне становище з міським бюджетом, де в нас недобір практично по всіх видах місцевих податків, на прохання начальника міського Управління охорони здоров’я ми спільно спромоглися на невеличку премію до святкового дня, — прокоментував він.

Така увага у будь-якому випадку підтримує медиків не тільки фізично, а й емоційно, морально. Коли твою працю помічають, коли ти відчуваєш, що вона потрібна і на неї звертають увагу – це багато чого варте, вважає керівник міського управління охорони здоров’я Владислав Кухар.

Але також фінансова підтримка важлива, зважаючи на ті реалії, в яких функціонує медицина сьогодні.

— 2020 рік видався для нас досить складним і важким. Це і реформа другого рівня надання медичної допомоги, і можливі зміни щодо нього, про які говорить наш міністр і які можуть відбутися протягом цього року. І всі ми знаємо про COVID-19. Ці додаткові складнощі, які на сьогоднішній день лікарі переносять на своїх плечах, додають нам ще більше проблем, які ми намагаємося вирішувати, — зазначає він.

У той же час Владислав Кухар висловлює вдячність працівникам, які, незважаючи на всі труднощі й додаткові навантаження, продовжують працювати і рятувати людські життя.

Пресслужба Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button