Суспільство

Чернігівські патрульні чекають нового керівника

Минув місяць, як Олександр Леонов, керівник патрульної поліції Чернігова, проміняв місцевий колектив на столичний – нині він працює у Києві, теж у патрульній поліції. На якій посаді – не відомо. У Чернігові про це теж і гадки не мають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто замість Леонова тепер керує патрульною поліцією Чернігова

 Тимчасово обов’язки начальника патрульної поліції Чернігова продовжує виконувати капітан поліції Олексій Зотов, адже нового керівника чернігівським патрульним ще й досі не призначили. Про це ЧЕline повідомив старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції в м. Чернігові, майор поліції Віталій Копистко. – Ми самі хотіли б знати цю «державну таємницю» — хто і коли очолить патрульну поліцію, – каже Віталій Копистко. – Вчора в Херсоні призначили керівника, може, найближчим часом і нам призначать, бо вони приблизно в один і той самий час пішли.

Віталій Копистко також зізнався, що чернігівським патрульним не вистачає керівника. – Звісно, що патрульні виконують усі покладені на них обов’язки. Але тут суто адміністративна проблема – у начальника більше повноважень, аніж у в.о. Тож і відповідальність керівника вища. Коли є керівник, нам легше працюється, – повідомив Віталій Копистко.

Нагадаємо, Олександр Леонов був першим і поки що єдиним начальником Управління патрульної поліції Чернігова. 13 квітня він написав заяву про звільнення.

Ще статті по темі

Back to top button