Суспільство

Атестація чернігівських пенітенціаріїв: і біг, і тести, і заліки (Фото)

Відповідно до плану роботи управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області, персонал органів та установ виконання покарань Чернігівської області провів складання заліків із фізичної та службової підготовки.

Про це ЧЕline повідомили в прес-службі управління ДПтС України в Чернігівській області.Атестація чернігівських пенітенціаріїв: і біг, і тести, і заліки.
Було проведено тестування та прийнято заліки з фізичної підготовки за підсумками навчального року у співробітників Домницького виправного центру (№ 135), Менської виправної колонії (№ 91), Новгород-Сіверської УВП (№ 31), Прилуцької виховної колонії, Чернігівської виправної колонії (№ 44), Чернігівського СІЗО та органів КВІ.

Розпочалась атестація з обов’язкового для подібних заходів стройового огляду. Пенітенціарії Чернігівщини склали письмові завдання, мета яких – визначити рівень знань і володіння нормативно-правовою базою.

Загалом сама програма заліків передбачала перевірку знань, тактику дій у типових і екстремальних ситуаціях, а також заходи безпеки при поводженні зі зброєю та знання її матеріальної частини, правові підстави застосування табельної зброї та спеціальних засобів тощо.

Після цього особовий склад попрямував до спортивних майданчиків, де складали заліки з фізичної підготовки.

На завершення роботи комісія підбила підсумки, згідно з якими дійшла висновку, що пенітенціарії Чернігівщини можуть на високому рівні виконувати покладені на них обов’язки.

Ще статті по темі

Back to top button