Суспільство

Чернігівські рятувальники знайшли рибалку, який заблукав на Дніпрі (Фото)

4 листопада о 23:30 до Служби порятунку «101» у м. Чернігів надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Дніпро, поблизу с. Косачівка Чернігівського району, рибалка потребує допомоги. Як з`ясувалося, під час риболовлі на моторному човні вийшов із ладу двигун і чоловік не міг самостійно дістатися до берега.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рятувальники витягнули з вогню трьох людей на Чернігівщині

До місця події негайно направлено відділення групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Чернігівській області на рятувальному човні «Шторм-450». Після прибуття до місця виклику рятувальники спільно з представником сектору водної поліції Чернігівського РВ ГУ НП в Чернігівській області одразу організували пошукові роботи. На відстані близько 2-х кілометрів від берега було знайдено човен, у якому перебував чоловік, 1965 року народження. Він, втративши орієнтир у темряві, не міг самостійно дістатися берега.

ДСНСники за допомогою мотузки взяли човен на буксир і транспортували його до риболовецької бази, що поблизу села Сорокошичі Чернігівського району. Від медичної допомоги чоловік відмовився.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button