Суспільство

Чернігівські школярі навчатимуться онлайн

Із 17 березня в Україні запускають щоденну трансляцію відеоуроків та онлайн-курсів для школярів на час карантину. Таку ініціативу розробило Міністерство освіти та науки спільно з урядовим каналом «Рада».

Як повідомив голова комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак на своїй сторінці у Фейсбук, перший тиждень онлайн-уроків буде присвячений найбільш затребуваним на ЗНО предметам: українська мова та література, математика, англійська мова, історія України, біологія. Згодом, упевнений він, будуть додані фізика, хімія, географія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Альтернатива школі: як працює дистанційна освіта на Чернігівщині

І хоча основний акцент у роботі онлайн-курсів робитимуть на навчанні старшокласників, однак усі уроки базуються на програмі попередніх класів, а тому всі школярі зможуть знайти для себе корисну інформацію.

Уроки можна буде переглянути на Ютуб-каналі МОН, також їх транслюватиме ТРК «Рада» у вільний від пленарних засідань час. У вихідні дні планується повторення відеоуроків, які будуть показані протягом усього тижня, й окремі відео, де розбиратимуть матеріали пробного ЗНО минулого року.

Поки що точний графік трансляції занять не повідомляють.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button