Суспільство

Чернігівські волонтери збирають білу тканину для маскувальних сіток

Ця зима буде додатковим складним випробуванням для нас всіх. Проте завдяки нашим військовим ми маємо змогу увімкнути світло, хоч і з графіком відключень, маємо тепло, хоч і зі зниженими температурними показниками, маємо хоч і не завжди, інші послуги, до яких звикли.

У військових на фронті таких можливостей нема. Вони вже до цього звикли. Зараз для них дуже важливо адаптуватися до зимових погодних умов і бути максимально непомітними для ворожих дронів, розвідників, ДРГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 13 вибухів: росіяни обстріляли Семенівську громаду

Практично кожен із нас допомагає нашим військовим: хтось фінансово, хтось готує смаколики, хтось шиє, плете теплі речі, робить окопні свічки, виготовляє «кікімори», сітки… Проте сітки та «кікімори» вже потрібні зимові.

Колективу волонтерів, які їх виготовляють, дуже потрібна біла однотонна та бажано бавовняна тканина, наприклад, старі простирадла, можливо, футболки тощо. Єдиний волонтерський центр готовий приїхати та забрати великі об’єми тканини по м.Чернігову та з сіл, що неподалік обласного центру. Можливі й інші варіанти передачі тканини.

Довідки за тел.: 098 8412931 (Павло).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівщина туристична

Ще статті по темі

Back to top button