Суспільство

Чернігівський поліцейський отримав відзнаку Міністерства внутрішніх справ

Серед нагороджених відзнакою Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна Зброя» – оперативник Чернігівського районного управління поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двоє юних дослідників із Чернігівщини отримуватимуть стипендії Президента України

З початку повномасштабного ворожого вторгнення чоловік постійно бере участь у проведенні оперативних заходів спільно з військовими та спеціальними службами та підрозділами з приводу встановлення диверсійно-розвідувальних груп та осіб, які незаконно переховують та використовують зброю. Під час ракетних та авіаційних обстрілів поліцейський допомагав пораненим, проводив евакуацію жінок та дітей з міста, разом з іншими службами здійснював пошук людей, що опинилися під завалами.

За особисті заслуги в зміцненні законності і правопорядку, високий професіоналізм, самовіддану плідну працю в Національній поліції України, стійкість та рішучість під час виконання службового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, проявлену особисту мужність та героїзм під час стримування збройної агресії рф на території України капітан чернігівської поліції був нагороджений вогнепальною зброєю.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button