Суспільство

Чернігівський поліцейський став переможцем на Кубку Світу з козацького двобою

На Кубку світу з козацького двобою, що пройшов в Одесі, впевнену перемогу здобув майстер спорту України міжнародного класу, п’ятикратний чемпіон світу, боєць роти поліції особливого призначення Сергій Шрам.

Про це ЧЕline повідомили у секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Спортсмен переймався через те, що останнім часом рідко змагається, але все одно був налаштований на перемогу. Його жагу до перемоги відчули й противники.

У другому раунді турок зрозумів, що програє за очками і просто здався, сказавши судді: «Віддавайте перемогу йому».

Таким чином турок посів третє місце і навіть не вийшов на церемонію нагородження переможців. Друге місце залишилося за молдованином.

Загалом у змаганні брали участь 15 країн.

«Я провів три бої, всі виграв. Кікбоксингом займаюся з 12 років, а от на змагання з козацького двобою поїхав уперше. Цей вид спорту з’явився в Україні порівняно нещодавно, він дещо схожий на кікбоксінг, але є певні особливості. Я переймався, що довго не виступав. Рік застою дається взнаки, але головне – налаштуватися на перший бій», – ділиться поліцейський Сергій Шрам.

З огляду на те, що останній чемпіонат світу з кікбоксінгу з певних причин спортсмен пропустив, цю поїздку він скромно називає «змагальним тренуванням». Отже, у будні він несе службу в роті поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Чернігівській області (охорона публічного порядку, затримання особливо небезпечних злочинців тощо), а у вільний час готується до змагань та підкорює світ.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button