Суспільство

Чернігівським дітям пільгових категорій збільшено виплати за успіхи в навчанні

У Чернігові дітям пільгових категорій збільшено виплати за успіхи в навчанні в закладах загальної середньої освіти міста.

Відповідне рішення затверджено на засіданні виконавчого комітету.

Це стосується дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які мають статус члена сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України. Виплачуватимуть допомогу двічі на рік, за результатами семестру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар, перекладач, історик, громадський діяч з Чернігівщини, чий родовід починається від Володимира Великого

Тож, за результатами І /ІІ семестру:

•  учням, які навчаються на 10-12 балів, або мають високий рівень результатів навчання, виплачуватимуть 100% прожиткового мінімуму для дитини віком від 6 до 18 років (станом на 1 січня 2024 року – 3 196 грн), встановленого законом на 1 січня відповідного року;

•  учням, які навчаються на 7-12 балів, або мають достатній рівень результатів навчання, виплачуватимуть 65% прожиткового мінімуму для дитини віком від 6 до 18 років, встановленого законом на 1 січня відповідного року.

Адміністрація школи, в якій навчаються діти зазначених категорій, подає до управління освіти перелік документів, із яким можна ознайомитися за посиланням.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button