Суспільство

Чернігівським рибоохоронним патрулем викрито браконьєрів із 11 кг добутої риби (Фото)

27 листопада 2020 року Чернігівським рибоохоронним патрулем у ході проведення спільного рибоохоронного рейду разом із працівниками Головного управління Національної поліції області на водоймах Чернігівського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівським рибоохоронним патрулем протягом дня викрито два грубих порушення Правил рибальства

На оз. Дейнеча, поблизу с. Слабин мешканці смт Гончарівське «рибалили» за допомогою 15 од. сіток зяберних (одностінних). У протизаконний спосіб порушники добули 11 кг риби: лящ – 27 екз., щука – 15 екз., плітка – 6 екз., окунь – 5 екз., білизна – 5 екз., карась сріблястий – 3 екз., краснопірка – 2 екз. та білий амур – 1 екз. Збитки, завдані рибному господарству України, становили 12 002 грн.

На браконьєрів складені протоколи про адміністративне правопорушення, які будуть направлені до Чернігівського районного суду для винесення рішення про притягнення винних осіб до відповідальності.

На місце вчинення правопорушення була викликана слідчо-оперативна група Чернігівського ВП ГУНП у Чернігівській області. У правопорушників вилучені заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси. З огляду на значну шкоду, завдану рибному господарству України, відомості за цим фактом Нацполіцією внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Джерело: сайт Чернігівського рибоохоронного патруля

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button