Суспільство

Чернігівці — про підвищення цін на харчування дітей

У зв’язку з підвищенням цін на продукти харчування вартість сніданків та обідів для дітей Чернігова, точніше для їхніх батьків, укотре зросте. Таке «щастя» настане з 2 січня наступного року. І затвердили це на виконкомі Чернігівської міської ради.

Безперечно, вартість харчування зросте і в школах. Докладніше про ціни можете почитати за посиланням.

ЧЕline поцікавився у чернігівців, що вони думають про таке підвищення.

міщенкоЮлія Міщенко.

Мені завжди було цікаво, чому в депутатів стільки привілей? Квартири, машини, дачі, хатні робітниці, харчування, а для дітей все платно.

Дітям немає пільг. Проїзд і той платний, та ще й вигнати можуть, якщо немає учнівського. Про харчування навіть мови нема.

махнєйІрина Махней.

Якщо дорожчає харчування, то треба зробити безкоштовний проїзд для дітей. У батьків зарплати не зростають, а от все інше підвищується. Книги сам купи, зошити сам купи.

За дорогу заплати, за їдальню – і виходить нормальна сума щомісяця.

 

Юлія Прокопенко.прокопенко

Мене більше хвилює, що зміниться в меню із підвищенням ціни. Те, що дають зараз, їсти не можуть не лише діти, а й дорослі.

СтебаТетяна Стеба.

Питання підвищення цін на харчування в дитячих садочках розглядали в жовтні цього року. У кожному садочку були батьківські збори, на яких виступали працівники установ і пояснювали, наскільки «плачевні» справи з харчуванням. Тоді ж пояснювали: якщо не підняти плату за харчування, то доведеться урізати порції. Тому харчування, я вважаю, не зміниться, а от ціна зросте. До чого це опитування, якщо батьки самі не проти були підвищити вартість.

Ще статті по темі

Back to top button