Суспільство

Чернігівці стали свідками, як п’яна мати падала на візочок із немовлям

18 квітня близько шостої вечора на лінію «102» звернулася чернігівка, яка повідомила про жінку, ймовірно, п’яну, яка гуляє біля її будинку з немовлям у візочку. Заявниця розповіла, що у дворі однієї з багатоповерхівок на вулиці Рокоссовського молода жінка намагається кудись іти, штовхаючи перед собою дитячий візочок. За її словами, жінка сильно п’яна, майже у безпорадному стані – вона кілька разів падала і разом із візком, і просто на нього. Усю цю інформацію від диспетчера отримав екіпаж патрульної поліції, який був негайно направлений на місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція склала шість протоколів на матір тієї дівчини, яка допилась до реанімації

Патрульні одразу побачили жінку, яка сиділа на землі біля дитячого візочка. Її поведінка та наявні зовнішні ознаки вказували на алкогольне сп’яніння.

Одразу встановити особу та місце її мешкання правоохоронцям не вдалося через те, що жінка не орієнтувалася в просторі і не розуміла, що відбувається. Не без допомоги небайдужих людей поліцейські з’ясували, що громадянка живе в сусідньому будинку. Завдяки цьому вдалося розшукати матір жінки та запросити її на місце події. Вже вона розповіла патрульним, що дитині 10 місяців, а її дочці, яка періодично вживає алкоголь, 40 років.

На місце викликали співробітників поліції ювенальної превенції.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button